Lunchmenyn v.4 2025
Måndag
Pasta Casarecce Marinara med räkor, musslor, schalottenlök, vit vin, |
Husets pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och senapskräm |
Vegetariskt: Lins och blomkålsgryta med smak av curry och jasminris |
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur |
Tisdag
Raggmunk med stekt svensk fläsk och rårörda lingon |
Dagens fiskfångst med skaldjurssås, grönsaker och dillslungad potatis |
Vegetariskt: Polenta med Caponatagrönsaker tomatsås, rostade pinjenötter och parmesanost |
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur |
Onsdag
Boeuf bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner, smålök och potatispuré | |
Apelsin och fänkålsbakad västerhavssejfilé med Chardonnaysås och örtkrossad potatis | |
Vegetariskt: Parmesan och zucchinibiffar med bulgurfräs och yoghurtsås | |
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur |
Torsdag
Helstekt fläskkarré med plommon, gräddsås, gele, smörstekt brysselkål och kokt potatis |
Brödpanerad fiskfilé med kall romsås, citron sockerätrssallad, kokt potatis |
Vegetariskt: Rosmarin stekt gnocchi med grönkål och skogschampinjoner |
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur |
Fredag
Nasigoreng med kyckling, vannameiräkor, wokade grönsaker äggrulle, chilimajonnäs | |
Pocherad koljafilé med hollandaisesås, citron, fänkålssallad kokt potatis | |
Vegetariskt: Rosmarinstekt gnocchi med grönkål och skogschampinjoner | |
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Vi hjälper er med det. |