Lunchmenyn v.4 2025

Måndag

Pasta Casarecce Marinara med räkor, musslor, schalottenlök, vit vin,
Husets pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och senapskräm
Vegetariskt: Lins och blomkålsgryta med smak av curry och jasminris
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur

Tisdag

Raggmunk med stekt svensk fläsk och rårörda lingon
Dagens fiskfångst med skaldjurssås, grönsaker och dillslungad potatis
Vegetariskt: Polenta med Caponatagrönsaker tomatsås, rostade pinjenötter och parmesanost
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur

Onsdag

Boeuf bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner, smålök och potatispuré
Apelsin och fänkålsbakad västerhavssejfilé med Chardonnaysås och örtkrossad potatis
Vegetariskt: Parmesan och zucchinibiffar med bulgurfräs och yoghurtsås
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur

Torsdag

Helstekt fläskkarré med plommon, gräddsås, gele, smörstekt brysselkål och kokt potatis
Brödpanerad fiskfilé med kall romsås, citron sockerätrssallad, kokt potatis
Vegetariskt: Rosmarin stekt gnocchi med grönkål och skogschampinjoner
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur

Fredag

Nasigoreng med kyckling, vannameiräkor, wokade grönsaker äggrulle, chilimajonnäs
Pocherad koljafilé med hollandaisesås, citron, fänkålssallad kokt potatis
Vegetariskt: Rosmarinstekt gnocchi med grönkål och skogschampinjoner
Veckans hälsosallad med grillad kyckling, örtkeso, marinerade bönor, soltorkade tomater och bulgur

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Vi hjälper er med det.