Lunchmenyn v.16 2025
Måndag
Ugnsbakad sejfilé med grön curry-kokosmjölk, pak choi, koriander och jasminris |
Ramslökskorv med ljummen potatissallad, grön sparris, soltorkade tomater och dragondipp |
Vegetariskt: Aloo Gobi med kikärtor, spenat, blomkål samt yoghurt |
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing |
Tisdag
Klassisk pannbiff med lök och rödvinssås, potatispuré samt lingon och saltgurka |
Frikassé på kolja och blåmusslor, beurre blancesås, grönsaksjulienne och färskpotatis |
Vegetariskt: Belugalinsgryta med rödvin, champinjoner, silverlök och grönärtspuré |
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing |
Onsdag
Rosmarinstekt kycklingklubbfilé med klyftpotatis och rostad vitlökskräm | |
Piccata- parmesanpanerad flundrafilé med tomatsås och ris | |
Vegetariskt: Rostad spetskål med stekta svampar, västerbottenkräm och sötpotatispommefrites | |
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing |
Torsdag
Skärtorsdagen den 17 april |
Fläsknoisette med Café de Parissmör och örtstekt potatis och rotfrukter |
Ugnsbakad sejfilé med dill och pumpa, citrussås, strimlad zucchini och bulgur |
Vegetariskt: Gnoccigratäng med ratatouille och mozzarellaost toppas med ruccola |
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing |
Fredag
Nu har vi öppnat vår uteservering på terrassen så kom och njut av vårvärmen! | ||
Långfredag har vi öppet och har lättare förtäring. Café är öppet som vanligt. | ||
Klubbrummet stängt! |
Hela veckan:
Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger |
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger |
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det |