Lunchmenyn v.16 2025

Måndag

Ugnsbakad sejfilé med grön curry-kokosmjölk, pak choi, koriander och jasminris
Ramslökskorv med ljummen potatissallad, grön sparris, soltorkade tomater och dragondipp
Vegetariskt: Aloo Gobi med kikärtor, spenat, blomkål samt yoghurt
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing

Tisdag

Klassisk pannbiff med lök och rödvinssås, potatispuré samt lingon och saltgurka
Frikassé på kolja och blåmusslor, beurre blancesås, grönsaksjulienne och färskpotatis
Vegetariskt: Belugalinsgryta med rödvin, champinjoner, silverlök och grönärtspuré
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing

Onsdag

Rosmarinstekt kycklingklubbfilé med klyftpotatis och rostad vitlökskräm
Piccata- parmesanpanerad flundrafilé med tomatsås och ris
Vegetariskt: Rostad spetskål med stekta svampar, västerbottenkräm och sötpotatispommefrites
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing

Torsdag

Skärtorsdagen den 17 april
Fläsknoisette med Café de Parissmör och örtstekt potatis och rotfrukter
Ugnsbakad sejfilé med dill och pumpa, citrussås, strimlad zucchini och bulgur
Vegetariskt: Gnoccigratäng med ratatouille och mozzarellaost toppas med ruccola
Veckans hälsosallad med kyckling, soltorkade tomater, kronärtskocka, mozzarellaost, blandsallad, avokadodressing

Fredag

Nu har vi öppnat vår uteservering på terrassen så kom och njut av vårvärmen!
Långfredag har vi öppet och har lättare förtäring. Café är öppet som vanligt.
Klubbrummet stängt!

Hela veckan:

Caesarsallad med svensk kyckling, bacon från Grevbäck, parmesanost och krutonger
Caesarsallad med handskalade räkor och parmesanost och krutonger
Fråga oss om allergener. Samt ursprungsland av kött, fågel och fisk så hjälper vi till med det