Nyheter senior

Restaurang och pool öppnar

Nu har vi öppnat restaurang Kungliga och medlemmars pool.

Guldregn i Veteran-SM

Årets Svenska mästerskap utomhus i Båstad för veteraner bjöd på ett deltagarrekord med över 600 spelare som kämpade för de ärofyllda medaljerna. Trots att vädergudarna inte var med SM-arrangören med hällregn som vände upp och ner på spelschemat de inledande dagarna kunde ändå tävlingen i det stora hela avgöras på gruset.

Historiskt OS-guld för Zverev

Alexander Zverev tog sin hittills största titel i karriären när han vann OS-finalen i Tokyo över Karen Khachano med siffrorna 6-3, 6-1. Han blev därmed den förste tyske mannen att ta OS-guld i tennis.