Nyheter junior

Robert Lindstedts största seger

KLTK:s och Sveriges just nu främste dubbelspelare, Robert Lindstedt, i par med Horia Tecau vann ATP-turneringen i Cincinatti. Titeln är parets första Masters tillsammans.

Bra JSM av KLTK:s juniorer

Junior-SM blev ett styrkebesked från KLTK:s juniorer med flertalet spelare som gjorde fina prestationer.

Fred Simonsson sopade rent i JSM

Utomhus SM för juniorer har precis avslutats i Båstad och Skummeslöv. Sammanlagt fick KLTK med sig 6 medaljer hem där Fred Simonssons två guldmedaljer lyste starkast.

Biljetter – If Stockholm Open 2012

Tennisen är i fokus just nu när US Open snart står för dörren. Vem vet, vi kanske får se vinnaren av årets sista Grand Slam-turnering hos oss på Kungl. Tennishallen under If Stockholm Open (13 - 21 oktober).

Junior-KM

Årets Junior-KM har lottats. Tävlingen startar den 27 augusti med finaler söndagen den 2 september. På finaldagen är det samtidigt stor minitennis-tävling, öppen för alla i Juniorakademien.