Nyheter junior

Starkt SO-startfält 2017

Stockholm Opens toppgarnityr gjorde ordentliga avtryck i årets fjärde Grand Slam-turnering. Kevin Anderson gick som bekant till US Open-final och vår titelförsvarare Juan Martín del Potro besegrade sensationellt Roger Federer.

U14-laget till final i Praha Cup

Ett U14-lag från KLTK deltog i den årliga internationella klubbmatchen Praha Cup som spelas inom ramen för den internationella organisationen the Association of Centenary Tennis Clubs.

Britter starkast i den 71:a cupen

Gregory Cup, världens äldsta elitklubbmatch i tennis som spelats utan avbrott, har just avgjorts i Kungl. Tennishallen. All England Lawn Tennis & Croquet Club (AELTC) kom med ett starkt lag med flera mycket meriterade spelare bl.a. Wimbledonmästaren i dubbel från 2012.

Thomas Enqvist försvarar KLTK:s färger

Till helgen stundar den 71:a upplagan av Gregory Cup, världens äldsta elitklubbmatch i tennis som spelats utan avbrott. KLTK är titelförsvarare efter den dramatiska segern på gräset i Wimbledon i augusti 2016.

Ellen Allgurin är på G

Vår elitspelare Ellen Allgurin har haft en härlig sommar. Hon blev Svensk Mästare för seniorer genom sin vinst i Sommartour-slutspelet och hon vann både en singel- och dubbelmatch på WTA-tävlingen i Båstad.