Nyheter junior

Akademi-duo vann dubbeltitel

Stort grattis till Alexandra Viktorovitch och Lisa Zaar som vann dubbeltiteln i Djursholm Ladies – första titeln på damernas ITF-tour för båda som har sin bas på Academy of KLTK.

Lille Stefanos Tsitsipas 13 år

Innan Stefanos Tsitsipas erövrade Intrum Stockholm Open så gjorde han grovjobbet och la en stabil grund för sin framtida karriär.

Grekisk seger i den 50:e upplagan

Det var dagen när ett 20-årigt grekiskt tennislöfte fick sitt stora genombrott. Efter två finalförluster tidigare i år slog Stefanos Tsitsipas till och tog karriärens första ATP-titel i den 50:e upplagan av Intrum Stockholm Open.

Leo Borg stipendiat

Stefan Edbergs Stiftelse delar varje år ut stipendium till de främsta i U14- och U16-klassen. Samtliga av årets vinnare återfinns i klubbar från Stockholmsområdet.

Tre legendarer firade 50

Björn Borg, Mats Wilander och Stefan Edberg var på plats i Kungl. Tennishallen för att fira Stockholm Opens 50:e turnering.